Σοκάρει η Βίσση: Έζησε τον τρόμο μέσα σε σχέση!

06.02.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση, η οποία για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν μία σχέση της έγινε επικίνδυνη για την σωματική και ψυχική ακεραιότητά της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να γλιτώσει από εκείνον. «Σε μία από τις σχέσεις μου ένιωσα τον τρόμο. Κατέληξε να είναι επικίνδυνη για τη σωματική και την ψυχική μου ακεραιότητα. Από ένα σημείο και μετά παρέμενα καταστρώνοντας το σχέδιο απόδρασης, πώς θα καταφέρω να αποδιώξω το φόβο και να φύγω. Είχα φτάσει σ’ εκείνο το σημείο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ούτως ή άλλως η αλλοτρίωση αυτή συμβαίνει και όταν σε μια σχέση το “θέλω να είμαι εδώ” το αντικαθιστά το “δεν μπορώ να φύγω”. Μου έχει συμβεί δύο με τρεις φορές», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην Athens Voice.

Λίγο παρακάτω η Βίσση απαντά σε εκείνους που λένε ότι πούλησε την προσωπική της ζωή: «Μου καταλογίζετε πως πούλησα την προσωπική μου ζωή για χάρη της δημοσιότητας; Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πείσω μ’ αυτό που θα πω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το έκανα πονηρά. Δεν με ένοιαζε! Ναι, γιατί, έλεγα τότε, να μην πω για τη σχέση μου με τον Σαμαρά; Και ποιος είναι αυτός για να μην το κάνω; Αφέθηκα στην αφέλειά μου»