Πέθανε ή όχι η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον;

05.02.2015
Πέντε μέρες πάλεψε η Μπόμπι Κριστίνα να κρατηθεί στη ζωή και φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο.

Πληροφορίες της DailyMail.com αναφέρουν αυτή τη στιγμή ότι το μηχάνημα που κρατούσε ζωντανή τις τελευταίες μέρες την Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina), μοχανοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) βγήκε από την πρίζα.

Στο πλευρό της άτυχης 21χρονης που βρέθηκε το Σάββατο αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της βρίσκεται ο πατέρας της -ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα και, όπως έγινε γνωστό πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας από την νυν σύζυγό του- και άλλα μέλη της οικογένειας που είχαν συγκεντρωθεί για να την αποχαιρετήσουν.

Και ενώ η DailyMail επικαλείται αστυνομική πηγή που έχει πρόσβαση στο ιατρικό κέντρο όπου νοσηλεύεται η Μπόμπι Κριστίνα, ο Μπόμπι Μπράουν εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει ότι η οικογένεια συγκεντρώθηκε σήμερα στο νοσοκομείο για να πει το τελευταίο αντίο, όπως επίσης και ότι οι Χιούστονς με τους Μπράουνς τσακώνονται, τονίζοντας ότι η κόρη του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εγκεφαλικά νεκρή.

Σύμφωνα με τη MailOnline παντως, μηχάνημα μπορεί να βγήκε από την πρίζα, καθώς η οικογένεια έπρεπε να πάρει τη σκληρή απόφαση, όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενδέχεται -αν με πολύ λίγες πιθανότητες- "η ασθενής να επιζήσει και χωρίς την υποστήριξη".

Και ενώ ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε αναίσθητη η Μπόμπι Κριστίνα, ο dealer φίλος της που εμπλέκεται στην υπόθεση έσπασε σήμερα τη σιωπή του. Διάβασε εδώ τι ακριβώς είπε.