Πηλιχού: Αρραβωνιάστηκε παντρεμένο που έγινε πατέρας;

04.02.2015
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση του αρραβώνα της Ιωάννας Πηλιχού, όπως την αποκάλυψε η ίδια μέσα από το Facebook αλλάζοντας το status της σε… «αρραβωνιασμένη με τον Μάκη Τσουφή».

Η είδηση προκάλεσε εντύπωση, αφού πολλοί δεν γνώριζαν για την ύπαρξη αυτής της σχέσης, που μετρά μόλις κάποιους μήνες. Κι εκεί που googlαραμε το όνομα του αρραβωνιάρη της (να δούμε βρε αδελφέ ποιος είναι ο τυχερός), πέσαμε πάνω σε ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα, που αν ισχύει, μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο στη showbiz.

Σύμφωνα με το σάιτ Thetoc, χθες που η Πηλιχού ανακοίνωνε τον αρραβώνα τους, η γυναίκα του Τσούφη έφερνε στον κόσμο το παιδί τους!!!! Και μας έπεσαν τα σαγόνια…. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα, η σχέση της ηθοποιού με τον μοντέρ και οπερατέρ ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα του Ιούλιο του 2014. Η Πηλιχού, που χώρισε τον ηθοποιό Σαράντο Γεωγλερή βρήκε τον έρωτα της ζωής της, όπως η ίδια λέει στο πρόσωπο του 31χρονουΤσούφη.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία η σύζυγος του...

Σύμφωνα με το theTOC, ο Τσούφης που επίσης λέγεται ότι ερωτεύτηκε την ηθοποιό κεραυνοβόλα, είναι παντρεμένος από τον Αύγουστο του 2011 με 34χρονη δικηγόρο. Με τη σύζυγό του προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί, που όταν αυτό ήρθε, έφυγε ο πατέρας!!!!

Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε ότι την ημέρα που η σύζυγός του, του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, εκείνος της ανακοίνωσε ότι είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα! Ο Τσούφης μετακόμισε εδώ και μήνες στο σπίτι της Πηλιχού, ενώ μέχρι και τις τελευταίες μέρες δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου.