Παπανώτας: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της Καραγιάννη

30.01.2015
Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Νανά Καραγιάννη υπήρξαν στο παρελθόν ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίδυμα.

Η σχέση τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική, αλλά και φιλική που επισφραγίστηκε και με μία κουμπαριά, αφού ο Παπανώτας την πάντρεψε με τον πρώτο της σύζυγο. Ωστόσο, σήμερα οι δυο τους δεν έχουν επαφές, ενώ η προσπάθεια τους πέρυσι να συνεργαστούν και πάλι, δεν πέτυχε.

Ο Παπανώτας μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ για τη σχέση του με την Καραγιάννη, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Με τη Νανά Καραγιάννη μιλάτε σήμερα;

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αραιώσει τις επαφές μας. Κάναμε μια προσπάθεια πέρσι να ξανασυνεργαστουμε στο ραδιόφωνο, δεν κράτησε όμως παρά μόνο 20 μέρες. Είμαστε κουμπάροι, την πάντρεψα στον πρώτο της γάμο. Περνάει δύσκολα η Νανά κι αυτό επηρεάζει όλη της τη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζει θέμα και δεν ξέρω κατά πόσο το βλέπει»

Έχετε προσπαθήσει να την προστατέψετε;

«Εγώ πάντα λέω στους άλλους αυτό που σκέφτομαι, αλλά ένα σύμπτωμα της ασθένειας της είναι ότι αρνείται να ακούσει τους ανθρώπους που της λένε ότι υπάρχει θέμα και πρόβλημα. Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό και εύχομαι να τα καταφέρει»

Αν τη βλέπατε τώρα, έπειτα από τόσο καιρό, τι θα της λέγατε;

«Θέλω να προσέχει τον εαυτό της»

Ήσασταν δεμένοι συναισθηματικά;

«Πολύ! Δεν είναι σωστό όμως να μιλάει ο άντρας για μια γυναίκα που είχε σχέση. Δεν είναι ωραίο να μιλάς για το παρελθόν...»