Φωτογραφίες από τον γάμο του Ελτον Τζον με τον άντρα της ζωής του [photos]

22.12.2014
Ο Έλτον Τζον έκανε ένα βήμα παραπάνω και παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο τον σύντροφο της ζωής του Ντέιβιντ Φέρνις! Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Είναι μαζί από το 1993, 20 περίπου χρόνια δηλαδή, ενώ πριν εννέα χρόνια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Όνειρο, ωστόσο, του αγαπημένου βρετανού τραγουδιστή ήταν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Ντέιβιντ του. Αυτό και έκανε.

Η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που πόσταρε στο λογαριασμό του στο instagram όλες τις καυτές λεπτομέρειες του μυστηρίου και της δεξίωσης. Το μενού, τα προσκλητήρια, οι καρτέλες των καλεσμένων, αλλά και το μυστήριο όλα έχουν απαθανατίστηκαν και σας τα παρουσιάζουμε! Παράλληλα, πολλοί από τους καλεσμένους, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φωτογραφίες από τη δεξίωση.

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζει αυτή που ανέβασε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, στην οποία ποζάρει περιχαρής με τη μητέρα του, αυτή που ο πατέρας του ποζάρει σε selfie με την Lulu, αλλά και η πανέμορφη Λιζ Χάρλεϊ που απαθανατίστηκε με τον γαμπρό!

Σας θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Ελάια και τον Ζάκαρι, που είναι βιολογικά παιδιά του Ελτον Τζον (τα έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα).