Έλενα Τσαβαλιά: Πόσο χρόνων είναι, οέο;

04.12.2014
Από τη στιγμή που άρχισε να εμφανίζεται καθημερινά στην τηλεόραση, η Έλενα Τσαβαλιά συγκέντρωσε επάνω της όλα τα φώτα, όλες τις ερωτήσεις και όλη την προσοχή των διαδικτυακών κουτσομπολιών. Ένα από τα μυστήρια - μεγαλύτερο και από αυτό των πυραμίδων - είναι η ... ηλικία της Έλενας!

Η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα ακούγονται για την ηλικία της. Και ο λόγος για τον οποίο έκανε τον κόπο να ασχοληθεί είναι γιατί εδώ και καιρό δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Τσαβαλιά είναι... 50 ετών!

Δεν λέει την ηλικία της και έχει ακούσει να τη λένε και πολύ µεγαλύτερη και πολύ µικρότερη. «Έχω δει φωτογραφία µου και από κάτω τη λεζάντα: "∆εν θα το πιστέψετε ότι αυτό το κορµί ανήκει σε µία γυναίκα 50 ετών!", που ως σχόλιο µου θύµισε λίγο την παροιµία "να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω µέλι".... Ο καθένας µπορεί να µε κάνει όσο θέλει» δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο δεν αποκαλύπτει την ηλικία της, απάντησε:

«Θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους, γιατί ενδεχοµένως, ακόµα και αν η εικόνα τους δεν συµβαδίζει µε τα χρόνια τους, να τους προτείνουν µετά µία συγκεκριµένη γκάµα ρόλων».