Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχασε 60 ολόκληρα κιλά: Τι αποκαλύπτει;

04.11.2014
Τα αγαθά κόποις κτώνται! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Με κόπο και επιμονή έχασε 60 ολόκληρα κιλά... και το περασμένο καλοκαίρι το είδαμε στις φωτογραφίες της και δεν τη γνωρίσαμε!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα ερμηνεύσει αγαπημένες μελωδίες που έχουμε ταυτίσει με την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη, και μιλάει για θέματα εμφάνισης και όχι μόνο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η Ελεωνόρα παραδέχτηκε ότι η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν αποφάσισε να χάσει πολλά κιλά! Έχασε περίπου 60 κιλά, άλλαξε τελείως το σώμα της και βλέπει τα πράγματα με τελείως άλλο μάτι!

«Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως «ή ζεις ή δεν ζεις!» Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε ακόμη πιο συνειδητοποιημένα: «Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τον υπερ-ταλαντούχο πατέρα της, η Ελεωνόρα απάντησε: «Εκείνος το θέλει και περισσότερο διστακτική σε αυτό υπήρξα εγώ ως τώρα. Είναι κάτι που δεν το αποκλείω να συμβεί μελλοντικά, αλλά μάλλον τα πράγματα έρχονται τη στιγμή που πρέπει.»