Ψυχράμη: Μιλά πρώτη φορά για το χαμό του πατέρα της

13.06.2014
Για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, μίλησε για πρώτη φορά η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η νεαρή τραγουδίστρια του J2US άνοιξε την καρδιά της κι εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο μπαμπάς της (που του είχε και μεγάλη αδυναμία) έδινε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Έχασα τον πατέρα μου πριν από δυο χρόνια και μου φαίνεται ακόμη πολύ πρόσφατο γεγονός. Τον μπαμπά μου τον έχασα από καρκίνο. Έφυγε πιο γρήγορα απ΄ ότι περίμενα» είπε. Και παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του τη σόκαρε.

«Ήταν σκληρό, γιατί αρρώστησε και επί τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν. Άρχισα να συνειδητοποιώ τι συνέβαινε μετά τον πρώτο χρόνο. Επειδή δούλευα συνεχώς και δεν σταμάτησα όταν έφυγε, δεν είχα προλάβει ν΄ αντιληφθώ τι συνέβη. Ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το γεγονός» είπε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε ψυχολόγο, προκειμένου να διαχειριστεί την πίεση που ένιωθε. «Έναν άνθρωπο που ασθενεί βαριά δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις. Όσο κι αν προσπαθείς να κρυφτείς, νιώθει την ενέργειά σου, ασχέτως τι του λες. Πιεζόμουν να είμαι γελαστή, εφόσον κι εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του πράγματος. Αισθανόμουν χαμένη. Δεν ήμουν καλά. Φυσικά και ήξερε τι συνέβαινε. Είχε συνείδηση. Πονούσε. Αντιλαμβανόταν ότι πεθαίνει και φαντάζομαι έβλεπε τη στεναχώρια των γύρω του. Ο άνθρωπος που αρρωσταίνει νιώθει την αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά

Πηγή: ΕΓΩ Weekly