Γκαγκάκη: Η εξομολόγηση για το θάνατο της μητέρας της

26.05.2014
Για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το θάνατο της μιλά για πρώτη φορά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

"Με τη μαμά μου ήμασταν σχεδόν αρρωστημένα δεμένες, σε σημείο που ένιωθα πως δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο γύρω μου. Είχα πάντα στενή σχέση με συνεργάτες στη δουλειά, γιατί θεωρώ πως, αν δεν έχω στενή σχέση με την ομάδα μου, δεν μπορούμε να δουλέψουμε σωστά. Ήμουν πολύ κοντά στους γονείς μου κι από εκεί και πέρα έχω γνωστούς. Όσο περνούσαν τα χρόνια, αφαίρεσα ασυναίσθητα από το άμεσο περιβάλλον και τους στενούς φίλους, γιατί θεώρησα πως δεν τους χρειάζομαι» δηλώνει η διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1.

Και συνεχίζει με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Επειδή η μαμά μου υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό, οι πρώτοι δύο μήνες μετά το θάνατό της μπορεί να ήταν και ανακουφιστικοί. Μετά, όμως, αρνήθηκα να το αντιμετωπίσω. Μόλις τώρα έχω αρχίσει να τη βλέπω στον ύπνο μου.Δεν την είχα δει μέχρι πρόσφατα, μάλιστα αναρωτιόμουν: «Eγώ είμαι λιγότερο ικανή από άλλους ανθρώπους που βλέπουν εκείνους που έχασαν; Εμένα με αγαπούσε λιγότερο και δεν έρχεται στον ύπνο μου;». Τώρα νιώθω πως έχω αρχίσει να το αντιμετωπίζω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: people