Αδάμ: Εξώφυλλο για ΠΡΩΤΗ φορά με τις κόρες της

26.05.2014
Με τις δύο κόρες της φωτογραφήθηκε η Εύη Αδάμ για λογαριασμό γυναικείου περιοδικού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Η 14χρονη Νεφέλη και η 12χρονη Δανάη έχουν μεγαλώσει πολύ κι έχουν πάρει την ομορφιά των διάσημων γονιών τους. Όσο για τη μαμά Εύη ποζάρει με καμάρι δίπλα του και δηλώνει ότι η επικοινωνία της με τον Λάμπη είναι φυσιολογική και η επικοινωνία τους γίνεται σε πολιτισμένο επίπεδο.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είπε: «Εννοείται ότι θα προχωρούσα σε άλλο γάμο. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω, φυσικά και θα το κάνω. Δεν αποκλείω τίποτα. Η σταθερά μου είναι τα παιδιά. Κατά τα άλλα, ό,τι φέρει η ζωή το δέχομαι" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση με τις έφηβες κόρες της δηλώνει: «Έχω συνεργασία. Είναι 14 ετών και 12 και ενώ η εφηβεία έχει εκρήξεις στο σπίτι μας δεν ακούγεται φωνή. Νομίζω ότι έχω κάνει καλή δουλειά, ξέροντας πάντα πως βάζοντας όρια από την αρχή όταν ήταν μικρά αισθάνονται τα ίδια ασφάλεια. Λέμε χιλιάδες πράγματα, κάθε μέρα, για τη φιλοσοφία της ζωής. Αναλύουμε όχι γενικά αλλά βάσει γεγονότων. Αυτό που τους λέω πάντα είναι να στηρίζονται στην κρίση τους και να φιλτράρουν τα πάντα».

Πηγή: Γυναίκα