Αποκάλυψη Διονυσίου: Σοβαρά προβλήματα στο γάμο του

22.05.2014
Ο Στέλιος Διονυσίου δε μας έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή και ουδέποτε είχε ακουστεί το παραμικρό για το γάμο του με τη Μαριλίτα.

Εξάλλου, και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και κράτησαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, η αποκάλυψη από τον ίδιο ότι ο γάμος του έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του και ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, έπεσε κατά κάποιο τρόπο ωσάν κεραυνός εν αιθρία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο γάμος του με τη Μαριλίτα, με την οποία είναι μαζί 20 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. «Κάποια στιγμή φτάσαμε στα χωρίσματα, τα ξαναβρήκαμε, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι ρόδινα στον γάμο μας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή συμβιώνουμε και έχουμε πει να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει για να δούμε πού θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση. Βλέποντας και κάνοντας…» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα φταίξαμε και οι δυο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, αλλά ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είναι εύκολο να γλιτώσεις τη φθορά. Ίσως να άλλαξα εγώ, ίσως εκείνη. Σίγουρα, όπως όλες οι σχέσεις, επηρεάστηκε από τη γενικότερη κρίση που επικρατεί στη χώρα μας. Σου προκαλεί εκνευρισμό όταν δεν βλέπεις φως στο τούνελ και πάνω στα νεύρα σου μπορεί να πεις μια κουβέντα παραπάνω. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντως είναι να μην στενοχωρηθούν τα παιδιά μας, τα οποία είναι η προτεραιότητά μας. Έχουμε κουβεντιάσει μαζί τους, τους έχουμε εξηγήσει τι συμβαίνει και δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να υπάρχει ένταση. Στο σπίτι μας επικρατεί απόλυτη ηρεμία».

Ο Διονυσίου μίλησε και για το πόσο έτοιμος είναι να κάνει μια καινούρια σχέση! , «Είναι πιθανό να συμβεί, είτε σε μένα είτε στη Μαριλίτα. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ορίσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά. Όσο για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί, είπε: «Μακάρι. Αυτό θα ήταν ό, τι καλύτερο και για εμάς και για τα παιδιά μας. Είναι κάτι που θα το ήθελα πολύ. Λένε πολλοί πως όταν το γυαλί ραγίζει δεν μπορεί να ξανακολλήσει, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς».

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό ΟΚ