Ξανά στο νοσοκομείο η Τόρι Σπέλινγκ

29.04.2014
Δεν σταματούν τα προβλήματα για την ξανθιά –και πολύ ταλαιπωρημένη τα τελευταία χρόνια- ριάλιτι σταρ.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) έδειχνε να έχει μια παραμυθένια ζωή με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους. Όλο γέλια και χαρές στα ριάλιτι και το μπλογκ της.

Έλα όμως που το όνειρο έγινε εφιάλτης…

Ο σύζυξ, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) προέκυψε μέγας μπερμπάντης και αποκαλύφθηκε ότι την έχει τρελάνει στο κέρατο τη σύζυγο γιατί είναι εθισμένος στο σεξ (!) ενώ τα χρήματα άρχισαν να μην τους φτάνουν με τη ζωή που έκαναν ως οικογένεια.

Το τελευταίο ριάλιτι της Σπέλινγκ με τίτλο "The True Tori", (Η αληθινή Τόρι) έχει σκοπό να παρουσιάσει το θέμα από τη δική της πλευρά και οι κάμερες λέγεται ότι μπήκαν μέχρι και στο νοσοκομείο όπου η Τόρι νοσηλεύτηκε πρόσφατα για ημικρανίες και έλκος.

"Το κεφάλι της Τόρι πονούσε τόσο πολύ που δεν άντεχε ούτε το φως στο δωμάτιό της", μεταφέρει άνθρωπος της οικογένειας τονίζοντας πως ούτε να φάει δεν μπορούσε η κακομοίρα γιατί το έλκος της ήταν στα χειρότερά του.

"Πονούσε και φοβόταν τόσο πολύ που χρειάστηκε να μπει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο", μεταφέρει η πηγή ενώ η Τόρι εθεάθη να βγαίνει από το νοσοκομείο μαζί με τον σύζυγο και τη μεγάλη τους κόρη.

Όλα για τις κάμερες; Ποιος ξέρει…