Η μαμά Κλούνεϊ επιβεβαιώνει τον αρραβώνα

28.04.2014
Τελικά η είδηση των ημερών είναι αλήθεια. Το μαθαίνουμε από σίγουρα χείλη πια...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) θα ντυθεί όντως γαμπρός και η τυχερή Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) χαίρει της απόλυτης αποδοχής της πεθεράς που ανέλαβε να επιβεβαιώσει την είδηση κάνοντας και μια αποκάλυψη σχετικά με το πόσο καιρό είναι μαζί το ζεύγος.

"Μπορείτε να πείτε ότι είμαι υπερβολικά χαρούμενη. Η Αμάλ είναι ένα υπέροχο κορίτσι", απάντησε στη MailOnLine η Νίνα Κλούνεϊ (Nina Clooney) από το σπίτι της στο χωριό Ογκούστα του Κεντάκι, τονίζοντας ότι μαζί με τον σύζυγό της Νικ, έχουν συναντήσει τη μέλλουσα νύφη τους πολλές φορές.

"Οι δυο τους έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ και της πλάκας και νοιάζονται το ίδιο για τους ανθρώπους", συνέχισε η κυρία Κλούνεϊ, τονίζοντας πόσο της αρέσει η Αμάλ η οποία συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο και ομορφιά και μυαλό.

Τη βόμβα όμως την έριξε η κυρία Νίνα καθώς αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ πήγε την Αμάλ στο σπίτι τους πριν από έναν χρόνο περίπου. Τότε δηλαδή που ναι μεν είχαν σταματήσει οι επίσημες εμφανίσεις με τη Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kimbler) όμως επίσημα ακόμη θεωρούνταν ζευγάρι.

Δε βαριέστε κύριε πρόεδρε... Ποιος μετρά;;; Η Στέισι, που ίσως νοιαζόταν περιμένει να γίνει μανούλα και το έχει ήδη φορέσει το πολυπόθητο στεφάνι, οπότε το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τα επίσημα για τα συχαρίκια...

Ήξερε να κρύβεται ο Κλούνεϊ. Και το έκανε καλά... Όταν θέλησε να τον δουν μαζί με το κορίτσι του, αφέθηκε. Και αυτό έγινε τον περασμένο Οκτώβρη. Και τώρα όλα δείχνουν ότι είμαστε ένα βήμα πριν από τα κουφέτα... Με το καλό!

Στο μεταξύ, εκτός από τη μαμά του Γιώργη, ήρθε και επιβεβαιώση από την πλευρά της μέλλουσας νύφης. Από τον επαγγελματικό της χώρο όμως...

"Οι δικηγόροι και το προσωπικό των Doughty Street Chambers προσφέρουν τις θερμότερες συγχαρητήριες ευχές στην κ. Αμάλ Αλαμουντίν, μέλος των Chambers και στον κ. Τζορτζ Κλούνεϊ για τον αρραβώνα τους", γράφει στην ανακοίνωσή της η διεθνής νομική φίρμα Doughty Street Chambers με την οποία συνεργάζεται η μέλλουσα κυρία Κλούνεϊ. Η πληροφορία "δίπλωσε" λοιπόν και περιμένουμε τα προσκλητήρια...