Κάμερον Ντίαζ: Ένας άντρας δε μου φτάνει

15.04.2014
Δε μασάει τα λόγια της η διάσημη ηθοποιός ακόμη και για τα πιο προσωπικά της θέματα.

Η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) έχει την τιμητική της αυτό τον καιρό καθώς προωθώντας την τελευταία της ταινία με τίτλο "Η άλλη γυναίκα" δίνει συνεχώς συνεντεύξεις και… τροφή για παντός είδους σχόλια.

Μιλώντας στην Daily Mirror, η 41χρονη σταρ αναφέρθηκε στις σχέσεις με το άλλο φύλο υποστηρίζοντας ότι ένας άντρας μπορεί να είναι αρκετός για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας γυναίκας.

"Για κάποιο λόγο μπαίνουμε σε διάφορες σχέσεις και περιμένουμε από έναν άντρα να κατανοήσει 'όλα' τα κομμάτια του εαυτού μας και να καλύψει όλες τις ανάγκες μας. Και νομίζω ότι εκεί καταρρέουν τα πάντα", υποστήριξε η Ντίαζ για να επανέλθει πιο "δυναμικά" σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου.

"Δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να έχουμε περισσότερους από έναν σύντροφο;", ρώτησε εκείνος. "Και γιατί όχι; Γιατί να είναι τόσο κακό αυτό, δηλαδή;", απάντησε η Κάμερον στηρίζοντας τη θεωρία της στη σύγκριση της ερωτικής με τη φιλική σχέση.

"Πώς είναι με τις φίλες μου, για παράδειγμα. Δεν κάνω με όλες τα ίδια πράγματα. Άλλα μου αρέσει να κάνω με τη μία, άλλα με την άλλη. Γιατί, δηλαδή, στη σχέση με τους άντρες να είναι διαφορετικά;", αναρωτήθηκε η Ντίαζ εκφράζοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της στην πολυγαμία, ενώ δεν πέρασε και πολύς καιρός από τη στιγμή που η εκκρηκτική ηθοποιός παραδέχτηκε ότι "λιμπίζεται" και γυναίκες.

Κατά τα άλλα, μπορεί αυτό τον καιρό να είναι εργένισσα αλλά στο ενεργητικό της έχει σχέσεις με άντρες όπως Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto) και Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).