Ντεπ: επιβεβαιώνει τον αρραβώνα φορώντας μονόπετρο!

01.04.2014
Αν και παράδοξα, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι αρραβωνιασμένος με την Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας "The Rum Diaries" όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Εκείνος βρισκόταν στα χωρίσματα ή τα ξεκινούσε -δεν είναι ξεκάθαρο- πάντως λίγο καιρό αργότερα ο 50χρονος ηθοποιός χώρισε από την επί 14 έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis).

Οι φήμες για σχέση των δύο ηθοποιών τελικά επιβεβαιώθηκαν ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι αρραβωνιάστηκαν κιόλας.

Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση δια στόματος Τζόνι Ντεπ -με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο- αν και προηγήθηκε η εικόνα στο χέρι του.

Και εξηγούμε...

Ο Ντεπ εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας "Transcendence" στο Πεκίνο φορώντας το μονόπετρο της Χερντ. Ιδού...

Και δεν έφτανε μόνο ότι το φορούσε, αλλά μίλησε και για αυτό ακριβώς, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Μιλώντας με τον πολύ χαρακτηριστικό του τρόπο, ο Τζόνι υποστήριξε με χιούμορ ότι "θα του ήταν πιο εύκολο να σχεδιάσει γυναικεία παπούτσια παρά να οργανώσει έναν γάμο". Γενικά, λέει ο Ντεπ, δεν είναι καλός στο να σχεδιάζει τίποτα...

"Δηλαδή", ρωτά η δημοσιογράφος, "να το πάρω αυτό ως επιβεβαίωση του αρραβώνα σας με την Άμπερ Χερντ;".

"Να το πάρετε όπως θέλετε", απάντησε ο πολλά βαρύς Τζόνι Ντεπ. "Όμως το γεγονός ότι φοράω το δαχτυλίδι μιας γκόμενας στο δάχτυλο το... μαρτυράει από μόνο του!", αστειεύτηκε ο ηθοποιός δείχνοντας το μονόπετρο για να κλείσει το ζήτημα και πάλι με χιούμορ. "Δεν είναι και πολύ διακριτικό, έτσι;", συνέχισε ο Ντεπ ο οποίος, σύμφωνα με πηγές του Us Weekly φορά το δαχτυλίδι της καλής του γιατί είναι πολύ μεγάλο για εκείνη και της πέφτει... Ό,τι πείτε!