Ολόγυμνη Κερ: Εκτός φόρμας λόγω έλλειψης... σεξ

31.03.2014
Πικάντικες αποκαλύψεις από τη φρεσκοχωρισμένη αυστραλέζα καλλονή που ποζάρει χωρίς τα ρούχα της για τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο.

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) χώρισε από τον σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) πριν από μερικούς μήνες και όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο περιοδικό GQ είναι ανοιχτή σε όλα και σε όλους!



"Εκτιμώ το ίδιο άντρες και γυναίκες. Θέλω να πειραματιστώ και ποτέ δεν λέω ποτέ", ξεκαθάρισε η 30χρονη καλλονή, ποζάροντας για μια πολύ σέξι φωτογράφηση.

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Metro, η Μιράντα παραδέχτηκε πόσο την "έριξε" ως προς τη φόρμα η έλλειψη σεξ.

Νιώθει, λέει η Μιράντα, πιο "πεσμένη" τώρα που η σεξουαλική ζωή της έχει κάπως ηρεμήσει υποστηρίζοντας ότι η γυμναστική που κάνει στο κρεβάτι κάνει θαύματα στα χέρια και στο στομάχι.

Κορίτσια! Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Η Κερ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι η χημεία της με τον πρώην σύζυγο, Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) υπήρξε εκρηκτική. Ο γάμος όμως δεν τους πήγε. Πάντως, τον τσουρούφλισε τον καλό τη Μιράντα καθώς, όπως αποκαλύπτει, τον έκανε να περιμένει έξι μήνες για ένα μόνο φιλί!!!

Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο, τον 3χρονο Φλιν, για χάρη του οποίου έχει δηλώσει ότι θα έχει πάντα τις καλύτερες σχέσεις.