Ηλιάδη: Περνά στην αντεπίθεση με... υπέρηχο (pic)

28.03.2014
Μετά το Σάββα Γκέντσογλου και τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ως απάντηση στους επικριτές, ήρθε η σειρά της Αγγελικής Ηλιάδη να πράξει το ίδιο.

Η αοιδός απαντά σε πεθερές (πρώην και νυν) κουνιάδες και λοιπούς στο «κράξιμο» που της έριξαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον υπέρηχο του μωρού της!!!

Η Ηλιάδη, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πήγε στη γυναικολόγο και στη συνέχεια πόσταρε τον υπέρηχο, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με ένα σχόλιο-απάντηση σε όλους.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε! Η σημερινή μας επίσκεψη στην γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... Ευτυχία.... Χαρά.... Ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεύτερη φορά!! και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!» έγραψε χαρακτηριστικά.