Τέρη Χρυσός: Απαντά αν είναι πατέρας πασίγνωστου πολιτικού

05.02.2014
Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορεί ένας αστικός μύθος, που θέλει τον Τέρη Χρυσό να είναι ο πατέρας πασίγνωστου πολιτικού, γόνου μεγάλης πολιτικής οικογένειας.

Μάλιστα, πριν χρόνια "λάδι" τη φωτιά είχε ρίξει ο Τζίμης Πανούσης, όταν σε νούμερο στην επιθεωρησή του είχε πει ότι εκτός από τον Πασχάλη, έχει "εξώγαμο" και ο Χρυσός και αναφέρθηκε στο όνομα του εν λόγω πολιτικού. Και οι λάτρεις τέτοιων θεωρειών, άλλο που δεν ήθελαν για να συνεχίσουν να συζητάνε στα διάφορα "πηγαδάκια" τους... δράκους.

Τώρα, ο Χρυσός μιλά για το μύθο αυτό και απαντά για πρώτη φορά στη φήμη, αν είναι ο πατέρας του συγκεκριμένου πολιτικού.

«Υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι διατείνονται ότι είμαι πατέρας ενός πολιτικού. Αυτά είναι βλακείες, είναι φαντασία. Ο Τζίμης Πανούσης σε κάποιο show που έκανε, είπε αυτή την κουβέντα ότι «δεν είναι μόνο ο Πασχάλης που έχει εξώγαμο παιδί, αλλά είναι και ο Τέρης Χρυσός ο οποίος έχει αυτό κι αυτό κι αυτό... Το θεωρώ πολύ κουτό επειδή έχω τρομερή ομοιότητα με αυτόν τον πολιτικό με ενοχλεί γιατί δεν γίνομαι πειστικός. Μου λένε κάποιοι: «Μα δεν μπορεί, είσαι ίδιος»! Φυσικά και παρατηρώ την ομοιότητα, αλλά αυτό είναι τυχαίο" σχολίασε στην κάμερα του Πρωινού.