Στις Μπαχάμες ο γάμος του Ντεπ με την Άμπερ

05.02.2014
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά ειδυλλιακά, λέγεται ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν οι δυο διάσημοι ηθοποιοί.

Μόλις μάθαμε ότι ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) αρραβωνιάστηκαν και τώρα οι φήμες τους θέλουν να μας ετοιμάζουν… κουφέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star, ο γάμος πρόκειται να γίνει άμεσα στο ιδιωτικό νησί που έχει ο 50χρονος σταρ στις Μπαχάμες. Το ζεύγος αναμένεται να ανταλλάξει όρκους σε μια… ξυπόλητη τελετή στην παραλία και αμέσως μετά τα ακολουθήσει μπάρμπεκιου υπό τους ήχους φίλων μουσικών που έχουν κληθεί να παίξουν.

"Ούτε ο Τζόνι, ούτε η Άμπερ θέλουν μεγαλεία. Είναι και οι δύο πολύ μετρημένοι", μεταφέρουν οι πηγές με πληροφορίες που αναμένεται να επαληθευτούν.

Την περασμένη εβδομάδα, η 27χρονη μέλλουσα κυρία Ντεπ –η οποία, παρεμπιπτόντως, ουδέποτε έκρυψε ότι είναι αμφιφυλόφιλη- εθεάθη με την κόρη του καλού της να ψωνίζουν στα μαγαζιά.

Η 14χρονη Λίλι Ρόουζ, καρπός του έρωτα του Τζόνι Ντεπ με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) και η μέλλουσα μητριά της έδειχναν να απολαμβάνουν τον προσωπικό τους χρόνο ενώ χωρίς αμφιβολία έμοιαζαν σαν δύο συνομήλικες φίλες.