Ποιος λέει "άσχημο" το μωρό της Καρντάσιαν;

21.01.2014
Ποιος λέει "άσχημο" το μωρό της Καρντάσιαν;

Η μικρή Νόρθ Γουεστ μεγαλώνει και γεμίζει τον κόσμο με χαμόγελα. Κάποιοι όμως δεν τη βρίσκουν ούτε καν χαριτωμένη. Και το βροντοφωνάζουν.

"Αυτό το μωρό είναι άσχημο… Δεν έχω δει ποτέ έξι μηνών παιδί να έχει τόσο απελπισμένα ανάγκη από αποτρίχωση", είπε με θράσος η "ισχυρή κυρία" του χολιγουντιανού γκόσιπ, Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) στην εκπομπή της, Fashion Police, η οποία φιλοξενείται στο ίδιο κανάλι όπου προβάλλονται και τα ριάλιτι των Καρντάσιαν. (Στην επόμενη φωτογραφία δείτε την 80χρονη (!) δημοσιογράφο να ποζάρει με τη μαμά της Κιμ, Κρις Τζένερ, η οποία προφανώς προσπαθεί να την καλοπιάσει -μάταια, όμως)

Η 80χρονη Ρίβερς εξήγησε στο κοινό της ότι συνάντησε την Κιμ και την κόρη της στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου E!, εξ ου έχει και άποψη.

Προς το παρόν, ούτε η Κιμ ούτε ο μπαμπάς Κάνιε Γουεστ (Kanye West) έχουν απαντήσει στη βετεράνο δημοσιογράφο –που η αλήθεια είναι καλή κουβέντα δεν έχει για κανέναν- αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες της μικρής μιλούν από μόνες τους.

Για την ιστορία, υπερβολές για τα φρύδια της μικρής Νόρι και εικασίες ότι η διάσημη μαμά της τα βγάζει ήδη, έχουν ακουστεί αλλά και διαψευστεί.

Πάντως, η Ρίβερς μάλλον με την Κιμ το έχει το "θεματάκι" της και την πληρώνει και το βρέφος. Δες την αμφίεσή της, τον καιρό που η Καρντάσιαν ήταν έγκυος και βγάλε συμπεράσματα...