Σοκ με Ελένη - εσπευσμένα στο νοσοκομείο

16.01.2014
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο φαίνεται ότι μεταφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο καμαρίνι της.

​Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Yes», η Ελένη έχασε τις αισθήσεις της, μετά από έντονες ημικρανίες που είχε και ζαλάδα. Ο Ματέο Παντζόπουλος σοκαρισμένος, τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Πάντως, οι δικοί της άνθρωποι που την ζουν από κοντά, γνωρίζουν τις δύσκολες μέρες που περνάει και ως φαίνεται έχουν επηρρεάσει και την υγεία της.

Η δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο και το ποσό που της ζητάει (1.600.000 ευρώ), αλλά και η διαρροή φωτογραφιών από το ρεβεγιόν στο σπίτι της, την έχουν κάνει ράκος. Σε αυτά προστέθηκε και η δικαστική περιπέτεια του στενού της φίλου, Δημήτρη Κοντομηνά και ήρθε το Λενιώ και κατέρρευσε.

Μάλιστα, την Τετάρτη η παρουσιάστρια εμμέσως, πλην σαφώς αναφέρθηκε στα προβλήματα που περνάει τους τελευταίους μήνες. Όταν η καλεσμένη της, Αγγελική Νικολούλη, τη ρώτησε πως είναι, εκείνη βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία.

«Αγγελική μου, καλά, καλά. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Με τις γλυκές, ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές μας, και με τις δύσκολες, στραβωμένες ή με ολίγον πρόβλημα επίσης. Αυτή είναι και η ζωή!» είπε με το γνωστό της ύφος.

Και συνέχισε με σπόντα: "Τα χρόνια φέρνουν εμπειρίες. Και οι εμπειρίες φέρνουν δύναμη, κουράγιο, και υπομονή. Και προχωράμε Αγγελική μου! Προχωράμε!»