Γερμανού: Τον... ρούφηξε τον Ιωάννου πρώτο τραπέζι πίστα

15.01.2014
Εφτά μήνες μετράνε ως ζευγάρι η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου και τα δυο τους είναι ακόμη μες στα μέλια.

Και δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον. Και είναι τέτοιο το πάθος του ζεύγους, που ακόμη και δημοσίως είναι... ασυγκράτητοι. Καλά, εδώ που τα λέμε, φταίει και η... Πάολα και ο Παντελίδης! Πώς; Γερμανού και Ιωαννου βρέθηκαν γι ακόμη μια φορά στο νυχτερινό κέντρο, όπου άδουν οι δύο παραπάνω και ο φωτογραφικός φακός δε σταμάτησε να απαθανατίζει πότε τρυφερές και πότε παθιασμένες στιγμές τους. Παίζει από τον τόσο έρωτα να κόλλησε με μέλια η κάμερα του παπαράτσι.

Αλλά εδώ που τα λέμε, πέρα από τα καψούρο-άσματα των αοιδών, το ζεύγος είχε ακόμη ένα λόγο για την «έκρηξη» πάθους εκείνη τη βραδιά. Ο Μάνος μεγάλωσε κατά ένα χρόνο κι έγινε με το καλό, 26 ετών! Μάλιστα, η αγαπημένη του για τα γενέθλια τού έκανε πάρτι έκπληξη που ενθουσίασε τα μάλα το νεαρό ηθοποιό. Η βραδιά ξεκίνησε σε μαγαζί στην Ηλιούπολη, όπου μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια είχε καλέσει στο πάρτι τους γονείς και την αδελφή του Ιωάννου. Μόλις εκείνος έφτασε στον «τόπο» του εγκλήματος, δεν πίστευε στα μάτια του.

Στο νυχτερινό κέντρο, το ζευγάρι έφτασε τα ξημερώματα και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, δε σταμάτησαν να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται.

Πηγή: ΟΚ