Κάνιε Γουεστ: γροθιές για την τιμή της Κιμ

14.01.2014
Σε καυγά μπλέχτηκε ο διάσημος ράπερ, όμως αυτή τη φορά για να υπερασπιστεί την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του.

Ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) δεν το έχει και πολύ να ανοίγει το στοματάκι του, ούτε να σηκώνει τις γροθιές του, ενώ τα μπλεξίματα με τον νόμο γι' αυτό τον λόγο είναι πολύ συνηθισμένα.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, χθες καταγράφηκε ακόμη ένα τέτοιο επεισόδιο όπου ο 36χρονος ράπερ έσπασε στο ξύλο έναν 18χρονο γιατί –όπως προέκυψε- έβρισε την αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με το TMZ, η Κιμ έμπαινε μέσα σε ένα ιατρικό κτίριο περιτριγυρισμένη από παπαράτσι, όπως πάντα, ενώ ένας 18χρονος που βρέθηκε εκεί τυχαία κρατούσε την πόρτα για να περάσει.

Ο νεαρός, όμως, είχε ένα στοματάκι οχετό και λέγεται ότι γύρισε και έβρισε άσχημα –και ρατσιστικά- έναν από τους παπαράτσι τσιρίζοντας κουβέντες όπως "Γαμ**έ τους αυτούς τους παλιοπού***δες νέγρους".

Η Κιμ δυσαρεστήθηκε, αλλά μόλις του έκανε παρατήρηση, έγινε η ίδια στόχος της επίθεσής του με χοντράδες όπως "Αντε γαμ**ου σκύλα! Να σε βοηθήσω θέλω. Σκάσε εσύ που αγαπάς τους νέγρους, βλαμμένη πουτάνα".

"Παξιμάδι" έμεινε η 33χρονη ριάλιτι σταρ αλλά του το φύλαξε. Παρακολούθησε σε ποιο γραφείο μπήκε ο νεαρός και μόλις έφτασε ο καλός της του είπε τα καθέκαστα και πήγαν να τον βρουν.

Ο 18χρονος είχε μπει στο γραφείο του χειροπράκτη Ρίτσαρντ Χιλ (Richard Hill) όπου και τον τσάκωσε ο Γουεστ και τον έκανε τ' αλατιού.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Κάνιε άρχισε να του ρίχνει μπουνιές και η Κιμ να τσιρίζει "Τα έχουμε όλα σε βίντεο".

Ο αγνώστου ταυτότητας ακόμη άντρας λέγεται ότι θέλει να καταθέσει μήνυση εναντίον του Γουεστ ενώ πληροφορίες θέλουν όντως τον ράπερ να την έχει άσχημα και να αντιμετωπίζει κατηγορίες επίθεσης ακόμη μια φορά.

Πληροφορίες του Hollywood Life θέλουν τον Κάνιε να επιβεβαίωσε την είδηση με γραπτό μήνυμα σε φίλο που έγραφε τα εξής: "Ναι, ακόμη μια μέρα που υπερασπίζομαι το κορίτσι μου".

Αναμένουμε τη συνέχεια, λοιπόν…