Η κόρη του Σον Πεν παρουσιάζει τον αγαπημένο της

13.01.2014
Επίσημα φανερώματα για το νέο αμόρε στη γιορτή του μπαμπά.

Εκτός από τις Χρυσές Σφαίρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε ακόμη ένα λαμπερό ιβέντ που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το ίδρυμα του Σον Πεν (Sean Penn) υπέρ των θυμάτων της Αϊτής, όπου δόθηκε η ευκαιρία στην κόρη του να κάνει επίσημη πρώτη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο.

Παρά τις φήμες που την ήθελαν στην αγκαλιά του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), η Ντίλαν Πεν (Dylan Penn) δεν έχει μάτια παρά για τον αγαπημένο της, Στίβεν Ρ. ΜακΚουίν (Steven R. McQueen), στο πλευρό του οποίου πόζαρε όλο καμάρι.

Πρόκειται για τον εγγονό του θρυλικού ηθοποιού με τον οποίο η 22χρονη καλλονή που ακολουθεί καριέρα μοντέλου γνωρίστηκε πριν από λίγο καιρό και η σχέση εξελίχθηκε ραγδαία, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού Us Weekly.

Βέβαια, για την ιστορία ας θυμηθούμε και τον τρίτο άντρα στη ζωή της όμορφης Ντίλαν που δεν είναι άλλος από τον αδελφό της, Χόπερ (Hoper), ο οποίος τη συνόδεψε στην χθεσινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών όπου βραβεύτηκε η μητέρα τους, Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright). Στη φωτογραφία τα δύο αδέλφια Πεν.