Σοκ: έκαναν έξωση στην Τόρι Σπέλινγκ!

13.01.2014
Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα για την άμοιρη τη ριάλιτι σταρ που τώρα τη διώχνουν από το σπίτι!

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) είπε να γράψει ένα βιβλίο ειλικρινές, φανερώνοντας πολλά και πολύ προσωπικά της μυστικά. Ε… Της γύρισε μπούμερανγκ καθώς δέχτηκε από παντού επιθέσεις.

Μέχρι που ήρθε και το χτύπημα που ήθελε τον σύζυγό της να της τα έχει "φορέσει" κανονικότατα. Οι φήμες για χωρισμό πολλές, και η ίδια χρειάστηκε να τις διαψεύσει με μια σειρά ευτυχισμένες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τώρα όμως η 41χρονη Τόρι χρειάστηκε να προβεί σε μια ακόμη διάψευση άλλου είδους καθώς σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους στην Ταρζάνα του Λος Άντζελες τους έκανε έξωση, την οποία μάλιστα θυροκόλλησε επίσημα το Σάββατο. "Πληρώνετε ή φεύγετε" ήταν το μήνυμα και ήταν πολύ άμεσο.

Το διάσημο ζεύγος, βέβαια, μετακόμισε από το συγκεκριμένο σπίτι όπου πλήρωνε $7.000 (€5.118) τον μήνα σε ένα άλλο στην ίδια περιοχή των $10.000 (€7.316) τον μήνα, τις πρώτες μέρες του χρόνου, όμως σύμφωνα με το έγγραφο που έχει ημερομηνία 6η Ιανουρίου 2014, εκκρεμεί ένα χρέος της τάξης των $7.750 (€5.670).

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της Σπέλινγκ στο TMZ, "πρόκειται για ένα λάθος γραφείου, καθώς το ενοίκιο του Ιανουαρίου πληρώθηκε στο ακέραιο και εμπρόθεσμα".

Σύμφωνα με το δίκτυο, ο ιδιοκτήτης βρισκόταν σε αντιπαράθεση με τους διάσημους νοικάρηδες και δεν τους έκανε τις επιδιορθώσεις που ζητούσαν έτσι ώστε εκείνοι αναγκάστηκαν να φύγουν πριν λήξει το συμβόλαιο.