Μπιγιονσέ: τα γενέθλια υπερπαραγωγή της κόρης

10.01.2014
Η Μπλου Άιβι έγινε δύο ετών και οι διάσημοι γονείς της το γιόρτασαν με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Ένα ολόκληρο κομμάτι του ζωολογικού κήπου στο Μαϊάμι έκλεισαν η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζι (Jay Z) για την κορούλα της που γιόρταζε τα δεύτερα γενέθλιά της στις 7 Ιανουαρίου.

Φαίνεται ότι η Μπλού Άιβι (Blue Ivy) αγαπά τα… φτερωτά γιατί οι γονείς της της "χάρισαν" μια μέρα με το δικό της "Jungle Island" του ζωολογικού κήπου όπου είναι το ειδικό κομμάτι των πτηνών.

Και για όποιον αναρωτιέται πόσο μπορεί να κοστίσει κάτι τέτοιο να ενημερώσουμε ότι το εισιτήριο για μια VIP ξενάγηση στον χώρο των πτηνών και τους βοτανικούς κήπους στοιχίζει $240! Οπότε, βγάλτε κομπιουτεράκια και προσπαθήστε να υπολογίσετε το κόστος για αποκλειστική χρήση του χώρου όλη μέρα! Ακριβώς!!!!

Πάντως, όσο μεγαλώνει η μικρή, συνεχίζει να είναι φτυστή στον μπαμπά ο οποίος της έχει τρελή αδυναμία, όπως μεταφέρουν φίλοι του ζεύγους.

Για την ιστορία πάντως, η εικόνα που βλέπεται στην αρχή του θέματος είναι αυτή που ανέβασε το Tumlbr της η μαμά Μπιγιονσέ για να ευχηθεί στην κόρη της επίσημα: "Ευτυχισμένα γενέθλια δεσποινίς Κάρτερ".