Λόρενς: το ρεζιλίκι με τα ερωτικά βοηθήματα

19.12.2013
"Ρόμπα" έγινε η διάσημη ηθοποιός όταν αποκαλύφθηκαν ύποπτα γκατζετάκια (!) που είχε καταχωνιάσει.

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) εμφανίστηκε στο σόου "Conan" χθες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία που είχε πρόσφατα όταν ξεμπροστιάστηκε στα μάτια της οικιακής της βοηθού.

Όπως περιέγραψε –με πολύ χιούμορ βέβαια- η 23χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πρόσφατα και στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας της ταινίας "American Hustle" έλαβε από μια εταιρεία ένα… κάρο σεξουαλικά βοηθήματα.

"Είναι πραγματικά αστείο. Κάποιος, μου έστειλε για πλάκα ένα σωρό σφήνες πρωκτού. Βρέθηκα με αμέτρητες σφήνες πρωκτού. Τόνους σφήνες πρωκτού. Και όλες σε διαφορετικά χρώματα", αποκάλυψε η Λόρενς προσθέτοντας ότι μια μέρα που ήταν να έρθει στο σπίτι η οικιακή βοηθός, τα καταχώνιασε κάτω από το στρώμα του κρεβατιού της ελπίζοντας ότι δεν θα τα βρει κανείς.

Όταν όμως γύρισε στο σπίτι, το θέαμα που αντίκρισε της έκοψε τα πόδια.

Η γυναίκα προφανώς είχε ανακαλύψει τον "θησαυρό" και τον είχε "τακτοποιήσει" επάνω στο κομοδίνο της ηθοποιού. Κάγκελο η Τζένιφερ, αλλά και τι να κάνει πια;

"Ελπίζω μόνο να κατάλαβε ότι ήταν πλάκα", ψέλλισε γελώντας η Λόρενς, η οποία δήλωσε ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας των "Hunger Games" σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα στα επαγγελματικά της και να αφοσιωθεί λιγάκι στα προσωπικά της.
Ζ. Κ.