Συναγερμός: πάσχει από παράλυση ο Μπρους Γουίλις;

19.12.2013
Τον γύρο του –ελληνικού- διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια απίστευτη είδηση για την υγεία του διάσημου ηθοποιού.

Δεν προλάβαμε να χαρούμε που ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) περιμένει το πέμπτο του παιδάκι και μαθαίνουνε ότι -κάποια στιγμή- χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στο Μόναχο, για πάρεση προσωπικού νεύρου, ή αλλιώς "παράλυση Bell".

Η εφημερίδα "Espresso", που αποτελεί και αρχική πηγή της είδησης που αναπαράγεται από τα περισσότερα ελληνικά σάιτ, επικαλείται αποκάλυψη του Στηβ Αλεξίου, καλλιτεχνικού μάνατζερ των νυχτερινών κέντρων του Ηλία Μαρασούλη.

Ο Αλεξίου φαίνεται ότι νοσηλεύτηκε για την ίδια πάθηση, στην ίδια κλινική όπου νοσηλεύτηκε ο 58χρονος σταρ, το διάστημα που εκείνος ανάρρωνε.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ, οι γιατροί, για να του δώσουν κουράγιο, του είπαν ότι στον όροφο των VIP ασθενών, νοσηλευόταν εκείνη τη στιγμή και ο διάσημος ηθοποιός, με την ίδια ακριβώς ασθένεια, γεγονός που σήμερα μοιράζεται με όλο τον κόσμο μέσω της Espresso.

Επίσημα στοιχεία ή πληροφορίες για την εν λόγω είδηση δεν υπάρχουν, γι' αυτό και τη δημοσιοποιούμε με πάσα επιφύλαξη.

Ωστόσο, με την ευκαιρία ας δούμε τιείναι η παράλυση Bell.

Τα συμπτώματα της, είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου , καθιστώντας δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, η δυσκολία των εκφράσεων, πονοκέφαλος, και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου, από την πλευρά που έχει πληγεί.

Συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell, είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, η μεγάλη πίεση αλλά και το στρες.

Ζ. Κ.