Λόπεζ, Άντονι & τεκνά: η μεγάλη -σέξι- συνάντηση

19.07.2013
Το διάσημο ζευγάρι της μουσικής σκηνής βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση μαζί με τους κατά πολύ νεότερους συντρόφους τους!

Ο χωρισμός της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ενδέχεται να είναι ο πιο φιλικός στην ιστορία της παγκόσμιας σόουμπιζ, καθώς συνυπάρχουν υπερ-πολιτισμένα τόσο μόνοι όσο και με τους νυν συντρόφους τους.

Η πιο πρόσφατη τέτοια περίπτωση είναι η χθεσινή, όπου αμφότεροι οι Λατίνοι σταρ παραβρέθηκαν –και εμφανίστηκαν επί σκηνής- στην εκδήλωση για τα βραβεία Premios Juventud 2013 (κάτι σαν την ισπανική εκδοχή των People's Choice Awards).

Ο 44χρονος Μαρκ Άντονι περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας για πρώτη φορά –επίσημα- στο πλευρό του το, κατά 22 χρόνια μικρότερο, κορίτσι του, Κλοέ Γκριν (Chloe Green), η οποία "παίζει" και να "πρασίνισε" λίγο αργότερα όταν είδε την JLo να βάζει φωτιές τη σκηνή.

Η 43χρονη Τζένι, από την άλλη πλευρά, πήγε στην εκδήλωση με τον καλό της –και 18 χρόνια μικρότερο- Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), τον οποίο όμως άφησε να ποζάρει μόνο στο κόκκινο χαλί γιατί εκείνη έκανε "έξτρα πρόβες" για την εμφάνισή της.

Ο Κάσπερ πόζαρε με ψηλά το κεφάλι –αν και μόνος- και μετά όλοι μαζί ένιωσαν να τους κόβεται η ανάσα όταν είδαν την JLo τους –ο καθένας από την πλευρά του- στη σκηνή.

Δες το βίντεο για να καταλάβεις.

Ζ. Κ.