9 ώρες κατάθεση έδινε η Κιμ Καρντάσιαν

21.03.2013
Τελικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βγάλει το διαζύγιό της η ριάλιτι σταρ, όμως η ίδια δείχνει πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειάζεται.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) πέρσι τον Αύγουστο και τον χώρισε 72 μέρες μετά!

Από τότε έγινε ζευγάρι με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) με τον οποίο, μάλιστα, θέλει να παντρευτεί περισσότερο από τίποτα άλλο. Ειδικά καθώς οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες.

Όμως ο Κρις έχει μουλαρώσει και όχι μόνο δεν δίνει το διαζύγιο έτσι απλά, αλλά επιπλέον κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι τον εκμεταλλεύτηκε, έχοντας στην ουσία σκηνοθετήσει μέχρι και την παραμικρή προσωπική τους στιγμή.

Με την πρώτη δικάσιμο να έχει οριστεί στις 6 Μαΐου, η Κιμ παραβρέθηκε σήμερα στην πρώτη σχετική ακροαματική διαδικασία η οποία κράτησε 9 (!) ώρες.

Χωρίς να παραπονεθεί ούτε στιγμή, η 32χρονη μέλλουσα μανούλα έδωσε λεπτομερή κατάθεση απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις στο ίδιο μήκος κύματος: αρνούμενη δηλαδή τις κατηγορίες και υποστηρίζοντας ότι "τον Κρις τον αγάπησε και γι' αυτό και τον παντρεύτηκε".

Σύμφωνα με το TMZ, η Κιμ κατέθεσε, έχοντας πάρει όρκο, ότι "οι προθέσεις της ήταν αγνές όταν δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κρις", άσχετο αν τελικά αυτός κράτησε τόσο λίγο.

Πάντως αυτή ήταν μόνο η αρχή και έπεται συνέχεια.

Ζ. Κ.