Γρηγόρης: (Δε) θέλει να συνεχίσει την κόντρα με Περρή

21.03.2013
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό mou" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα του με το Βαγγέλη Περρή, αλλά και στους παπαράτσι που καραδοκούν σχεδόν σε κάθε βήμα του.

"Η όλη συζήτηση ξεκίνησε για μια επίθεση που δέχομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό στο ραδιόφωνο. Δεν έχει ξεκινήσει καν τώρα που το γνωρίζετε εσείς. Ξεκίνησε από την πρώτη μέρα στις ραδιοφωνικές εκπομπές του".

Η ενόχληση του Γρηγόρη ήταν ξεκάθαρη, τονίζοντας ότι δε θέλει να υπάρξει συνέχεια κι ότι θέλει να τη σταματήσει εδώ αυτή η κόντρα.

"Θέλω να το σταματήσω γιατί δε βγάζει πουθενά κι είναι ένα αστείο πράγμα, όλο αυτό να ανταλλάσσουμε μηνύματα μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και καμερών στο δρόμο", τόνισε ο παρουσιαστής.

"Δεν απαντούσα, αλλά κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερη ζέση και ζέστη μεταξύ μας, αλλά ούτε και κόντρα. Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω καθόλου. Προσπαθώ τα πράγματά μου να τα κλείνω. Τελείωσε εδώ! Να με αφήσει ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου".

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Περρής τον κατηγορεί πως στήνει θέματα "παπαρατσικά", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε έξω φρενών: "Αυτές τις μαλ*κ**ς, επειδή τις λένε πάρα πολλοί και κάπου πρέπει να σταματήσει, να βρεθεί κάποιος παπαράτσι που τον έχω πάρει τηλέφωνο και να το πει στον αέρα".

Ν.Ε.