Σοκ(ι): Παντρεύτηκε η Παπαρίζου;

18.02.2013
Χαμός προκλήθηκε με τη φήμη ότι η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αοιδός βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Σουηδία με τον καλό της κι εκεί παντρεύτηκαν κρυφά. Σοκι; Μεγάλο. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Παντρεύτηκε η Έλενα μας και μάς στέρησε τη χαρά να τη δούμε νυφούλα, που μεγάλο καημό τον έχουμε, όλα αυτά τα χρόνια; Μη σκας και δεν μας στέρησε αυτή τη χαρά, διότι απλά δεν έγινε γάμος! Η φήμη αποδείχθηκε... φούμαρο και η μόνη αλήθεια στην ιστορία είναι το ταξίδι της στην Σουηδία.

Η Παπαρίζου επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την «τσάκωσε» η κάμερα του Star κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.«Μόλις γύρισα από Σουηδία. Όχι δεν παντρεύτηκα. Ήμουν εκεί γιατί έγραφα τα καινούργια μου κομμάτια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι ετοιμάζεται για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον το βράδυ της Δευτέρας.


«Εγώ την αγαπώ την Eurovision και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάτσω στο σπίτι μου και να παρακολουθήσω τη βραδιά. Φέτος θα είναι μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση γιατί γίνεται στο Μάλμε» είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει πολύ άγχος για το βράδυ. Εξάλλου, θα την δούμε σε ένα ξεχωριστό ντουέτο με τη Βίκυ Λέανδρος.