Άνιστον & Πιτ: Ποιος θα παντρευτεί πρώτος;

18.02.2013
Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί υπήρξαν επί χρόνια το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Τώρα ετοιμάζουν αμφότεροι τους επόμενους γάμους. Όμως, ποιος θα προλάβει τον άλλο;

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 1998 και παντρεύτηκαν το 2000. Ο γάμος τους είχε άδοξη κατάληξη πέντε χρόνια αργότερα όταν στη ζωή τους μπήκε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στο πρόσωπο της οποίας ο 49χρονος σταρ βρήκε το άλλο του μισό.

Από εκείνη τη στιγμή, οι Μπραντζελίνα –όπως ονομάστηκαν χαρακτηριστικά- παραμένουν αχώριστοι μεγαλώνοντας μαζί και αγαπημένοι τα έξι (!) παιδιά τους ενώ η Τζεν μόλις πριν από έναν χρόνο φαίνεται ότι βρήκε το λιμάνι που έψαχνε στο πλευρό του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τον οποίο μάλιστα και αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες.

Παρά την επί χρόνια άρνησή τους να παντρευτούν ο Πιτ και η Τζολί αρραβωνιάστηκαν επίσης –ύστερα από έντονες πιέσεις των τέκνων, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι- και ετοιμάζουν τον γάμο τους, όπως άλλωστε και η Άνιστον με τον Θερού.

Οι φήμες για τα δύο ευτυχή γεγονότα οργιάζουν εμφανίζοντας ένα διαφορετικό σενάριο κάθε τρεις και λίγο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν τους Μπραντζελίνα να φορούν την κουλούρα τον Μάιο, και σήμερα προκύπτει ότι η Τζένιφερ θα τους προλάβει τελικά στο νήμα –όπως, προφανώς ήθελε πολύ!

Η 43χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φέρεται να χορεύει τον Ησαΐα κάποια στιγμή πολύ σύντομα και –φτου φτου να μην το ματιάσουμε- πριν από τον πρώην της.

Φήμες θέλουν Τζεν και Τζάστιν να παντρεύεται την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα μετά την τελετή των Όσκαρ, που είναι στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγές του βρετανικού περιοδικού "Closer" αναφέρουν ότι οι βέρες του ζεύγους έχουν ήδη παραδοθεί στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες ενώ οι δυο τους έχουν ζητήσει στους περίπου 50 καλεσμένους "άκρα και απόλυτη μυστικότητα".

Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox) θα είναι προφανώς η κουμπάρα της Άνιστον με την κόρη της Κόκο –που είναι και βαφτιστήρα της νύφης να ρίχνει τα λουλούδια- ενώ στο πλευρό του γαμπρού μάλλον θα σταθεί ο ηθοποιός και φίλος Μπεν Στίλερ (Ben Stiler).

Εμείς πάντως περιμένουμε να δούμε ποιος θα κόψει τελικά πρώτος το νήμα. Σε αυτό τον αγώνα, μέχρι το τέλος, όλα παίζονται!

Ζ. Κ.