Ποιο επώνυμο ζευγάρι παντρεύεται το καλοκαίρι;

18.02.2013
«Να το πάρεις το κορίτσι, να το πάρεις μην το παιδεύεις...» κάπως έτσι δεν πάει το άσμα;

Ε και κάπως έτσι φαίνεται ότι θα το κάνει ο Μύρωνας Στρατής, αφού με την Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζονται να παντρευτούν. Και μπορεί το ταιριαστό ζευγάρι να επιθυμεί ο γάμος τους να είναι κρυφός και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε δημοσίευμα της Real μόνο το ξωκλήσι και την ώρα του μυστηρίου δεν μάθαμε. Γιατί τα υπόλοιπα βγήκαν κανονικά και με κάθε λεπτομέρεια από το στόμα του... μαρτυριάρη φίλου τους.

«Ξέρω ότι η σχέση της Μαίρης με τον Μύρωνα πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουν βρει τις ισορροπίες τους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη συγκατοίκησή τους. Γνωρίζω επίσης πως παρά τις διαψεύσεις για τον γάμο τους, σκέφτονται σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο ρουφ.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, η Μαίρη έχει ήδη έρθει σε επαφή με γνωστό σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι για το νυφικό, ενώ ο γάμος θα γίνει σε ξωκλήσι και οι καλεσμένοι (φίλοι και συγγενείς) δεν θα ξεπερνούν τα 40 άτομα. Επίσης, το μοντέρνο ζευγάρι δεν θα στείλει προσκλητήρια, αλλά θα καλέσει τον κόσμο πιο... tech και συγκεκριμένα με sms.