Ματέο: Πιάστηκε στα χέρια με φαντάρο για την Ελένη;

06.12.2012
Πρώτη φίρμα έχει γίνει ο Ματέο της Ελένης Μενεγάκη από τότε που πήγε φαντάρος.

Δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε και από ένα νέο του κι ευτυχώς που η θητεία του είναι ίσαμε να σαραντίσει μια λεχώνα, οπότε οσονούπω θα χαλαρώσουμε από το πολύ Ματέο. Μέχρι τότε, όμως, διάφορα έρχονται από το στρατόπεδο της Τρίπολης με το τελευταίο να είναι και πιο juicy.

Σύμφωνα που λες με δημοσίευμα του Ciao, ο Ματέο πιάστηκε στα χέρια με άλλο φαντάρο για τα... μάτια της Ελένης. Η αγαπημένη του, όπως όλη η πλάση γνωρίζει, τον επισκέφτηκε μία Κυριακή που είχε έξοδο. Πήγε διαβάζουμε με την τζιπάρα της να τον παραλάβει από την πύλη κι εκεί που ο Ματέο κατευθυνόταν προς το κορίτσι του με τη σχετική λαχτάρα και χαρά, τι λες ότι αντιλαμβάνεται;

Έναν φαντάρο – κοράκι, που αντί να είναι στην Καλλιόπη ή να ασχολείται με τα δικά του, έβγαλε το κινητό και φωτογράφιζε την Μενεγάκη. Μην είναι θαυμαστής της και απλά ήθελε μια φωτογραφία της; Αμφιβάλλουμε. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, θα ζητούσε από το «φιλαράκι» του, την παλιοσειρά τον Ματέο να βγάλει μία.

Παπαράτσι την είδε το φαντάρι, που με αυτά τα καινούργια κινητά έχει γίνει όλος ο κόσμος... Μανώλης Μαυρομουστακάκης και τρώει και αυτουνού τη δουλειά και οι celebrities δεν μπορούν να... βήξουν. Τέλος πάντων, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, ο Παντζόπουλος στην αρχή ευγενικά τού ζήτησε να κλείσει το κινητό, αλλά ο φαντάρος τον έγραψε. Και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελε και πολύ να φουντώσει ο Ματέο.

Η Ελένη τούς χώρισε, όπου πήρε τον καλό της κι έφυγαν για την παραλία που τους περίμενε φρέσκο ψαράκι