Απίστευτο: Γνωστή μακιγιέζ έκλεψε γάλα για τα παιδιά της

06.12.2012
Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ιστορία αγαπημένης μακιγιέζ διάσημων προσώπων της τηλεόρασης και του τραγουδιού, η οποία έκλεψε γάλα για τα παιδία της.

Με επιστολή η γνωστή μακιγιέζ αποκαλύπτει ότι την συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω να κλέβει ένα λίτρο γάλα από κατάστημα αλυσίδας σουπερμάρκετ.

«Πόσο απίστευτο θα μπορούσε να ακουστεί αυτό που γράφω; Εγώ που έδωσα ομορφιά σε τόσα γνωστά πρόσωπα της νυχτερινής Αθήνας και ηθοποιών να μην έχω να δώσω γάλα στα παιδιά μου. Ήμουν περιζήτητη ώσπου καιρό τώρα έχω βρεθεί έξω από τον χώρο για προσωπικούς λόγους».

Και περιγράφει στη συνέχεια στην επιστολή που έστειλε στο briefingnews τι συνέβη ακριβώς στο σούπερ μάρκετ όταν την έκαναν «τσακωτή"

«Την προηγούμενη Παρασκευή αναγκάστηκα να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πάρω από το ράφι ένα λίτρο γάλα. Αυτό μου έλειπε και δεν είχα 2 ευρώ να το πάρω. Το έβαλα στην τσάντα μου κι έφυγα αλλά για κακή ή καλή μου τελικά τύχη με είδαν και στην έξοδο με περίμενε ο υπάλληλος που με οδήγησε λίγο πιο εκεί στον προϊστάμενο. Τους εξήγησα γιατί το έκανα, ποια ήμουν και ποια κατάντησα και τους είπα ότι μπορούν να μου κάνουν ό, τι θέλουν αλλά να πάμε σπίτι να δώσουμε στα παιδιά λίγο γάλα με φρέσκο ψωμί που είχα καταφέρει να αγοράσω. Ο προϊστάμενος φέρθηκε σαν αληθινός άνθρωπος. Όχι μόνο δεν φώναξε την αστυνομία αλλά φρόντισε να με πάει κάποιος σπίτι μου με τρόφιμα για το σπίτι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο του καταστήματος για την ανθρωπιά που έδειξε.