Να πέσει να πεθάνει η Ντέμι Μουρ!

24.07.2012
Στα "κόκκινα" λέγεται ότι είναι η 49χρονη σταρ μετά την επιβεβαίωση του ειδυλλίου του πρώην συζύγου της με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis).


Σκούρα τα πράγματα για την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) η οποία είναι –σύμφωνα με πληροφορίες- στα πρόθυρα ολοκληρωτικής κατάρρευσης. Ξανά.

Αυτή τη φορά, η ταλαίπωρη σταρ βρίσκεται στα… πατώματα μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που απαθανατίζουν τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) να φιλιέται με τη "φερόμενη" ως νέα του αγαπημένη.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις αυτό που σε πονάει… Και φαίνεται ότι παρόλο το κέρατο –που ήταν και η αφορμή του χωρισμού- πονάει πολύ για τον 35χρονο πρώην της.

Δεν πάει να την έχουν προειδοποιήσει όλοι οι δικοί της άνθρωποι που ανησυχούν για την υγεία της, δεν πάει να την απειλούν οι κόρες της με περιοριστικά μέτρα. Τίποτα εκείνη. Μόνο ένα πράγμα δείχνει να την ενδιαφέρει και αυτό, όπως φαίνεται, πετά όλο και περισσότερο μακριά της.

Και ενώ ο Άστον και η Μίλα δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τον δεσμό τους, φήμες τους θέλουν ήδη να συζούν και να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Ακόμη αυτό να γίνει και πάει η Ντέμι. Θα τη χάσουμε…

Ζ. Κ.