Ο πόλεμος των Τζάκσον -και στη μέση η... γιαγιά

24.07.2012
Σφάζονται κανονικότατα οι συγγενείς του βασιλιά της ποπ και φαίνεται ότι ανεξάρτητα από ότι λένε δημοσίως, όλα γίνονται για τα… φράγκα. Και είναι πολλά!

Το σίριαλ που ξεκίνησε με την εξαφάνιση της Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) πριν από λίγες μέρες φαινομενικά έληξε καθώς η μαμά του Μάικλ (Michael) βρέθηκε σώα και αβλαβής συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις.

Με δεδομένο το ότι η 82χρονη αρχηγός της πολυμελούς και διάσημης οικογένειας μαζί με τα τρία παιδιά του Τζάκο είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι της $500 εκατομμυρίων περιουσία του, τα προβλήματα ανάμεσα στους "λοιπούς συγγενείς" μάλλον άργησαν! Αλλά ήρθαν.

Το θέμα είναι ακόμη θολό ως προς τα "στρατόπεδα" όμως σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει και αυτό.

Προς το παρόν μάθαμε ότι πίσω από την "εξαφάνιση" της Κάθριν Τζάκσον κρύβεται η Τζάνετ (Janet) η οποία θεωρώντας ότι η μαμά της έπρεπε να ξεκουραστεί –και αυτό θα συνέβαινε μόνο μακριά από την έννοια για τα εγγόνια της, των οποίων είναι μοναδική κηδεμόνας- την έστειλε πακέτο στη μεγάλη αδελφή της, Ρέμπι (Rebbie).

Η αστυνομία κλήθηκε για να επιβεβαιώσει το γεγονός, όπερ και εγέννετο, ενώ η οικογένεια φρόντισε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφία της γιαγιάς να παίζει UNO χαμογελαστή.

Στο μεταξύ, και ενώ τα ερωτηματικά πληθαίνουν αντί να μειώνονται, εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί το μυστικό της υπόθεσης.

Εντάξει, η Κάθριν έπρεπε να ξεκουραστεί. Εντάξει, δεν κρύφτηκε η γυναίκα, στην κόρη της πήγε. Αλλά γιατί, βρε παιδιά, τα εγγόνια της δεν είχαν ιδέα για τη μετακίνηση;

Η Πάρις (Paris) συγκεκριμένα λύσσαξε με αναρτήσεις στο Twitter να εκφράζει την ανησυχία της για τη γιαγιά της την οποία "είχε να δει μια εβδομάδα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει θερμό παρασκήνιο στην όλη υπόθεση, το οποίο είναι ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί. Αναμένουμε λοιπόν…

Ζ. Κ.