Η Ριάνα βγαίνει με τρεις...!

09.07.2012
Η νεαρή σταρ που είναι γνωστό ότι έχει μία θυελλώδη σχέση με τον Κρις Μπράουν(Chris Brown), λέγεται ότι ακόμη συναντιέται κρυφά μαζί του.. αλλά όχι αποκλειστικά!

Η Ριάνα (Rihanna) βγαίνει αυτό τον καιρό με τουλάχιστον τρεις άνδρες! Η νεαρή σταρ που είναι γνωστό ότι έχει μία θυελλώδη σχέση με τον Κρις Μπράουν(Chris Brown), λέγεται ότι ακόμη συναντιέται κρυφά μαζί του... Το ζευγάρι χώρισε μετά τον καυγά που κατέληξε στον ξυλοδαρμό της το 2009... Παρόλαυτα , η σχέση δεν είναι αποκλειστική..

“Θέλει να περνάει καλά. Της αρέσει να βγάινει και να πίνει, να διασκεδάζει, να χορεύει και είναι πολλές οι φορές που δεν σκέφτεται σωστά. Είναι άγριο κορίτσι" δηλώνει πηγή στο περιοδικό OK!. "Αυτή τη στιγμή ξέρω τουλάχιστον τρεις on off σχέσεις που έχει!"

Η Ριανα λέγεται ότι δεν είναι πολύ χαρούμενη για την σχέση του Κρις με το μοντέλο Καρούς Τραν (Karreuche Tran) και οι πηγές τη θέλουν να ειναι μπλεγμένη σε ένα περίοεργο τρίγωνο με το ζευγάρι...

“Η Ριάνα μπαίνει μονίμως στη μέση και προκαλεί αναστάτωση. Πρόσφατα τουίταρε μία φωτογραφια της με την ίδια να φοράει την αλυσίδα του Κρις, ίσα ίσα για να εκνευρίσει την Τραν. Ηταν ξεκάθαρο ότι έγινε για να δείξει σε εκείνη ότι ακόμη συναντιουνται”

Ε.Σ.