Φύγε Κέιτι, ο Τομ κρατάει μαχαίρι!

06.07.2012
Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια που ξεδιπλώνονται σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό του διάσημου ζεύγους, αλλά και για το παρασκήνιό του.


Ύστερα από την αποκάλυψη της θεωρίας που θέλει την "ηρωική έξοδο" αυστηρά προμελετημένα από την πλευρά της Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) έρχονται δημοσιεύματα που αφορούν στη στάση που θα κρατήσει ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) στην όλη νομική διαδικασία.

Στην πρώτη φορά που οι δικηγόροι του 50χρονου σταρ μίλησαν δημόσια για το ζήτημα κατηγόρησαν την "άλλη πλευρά" ότι "παίζουν με τα ΜΜΕ" ενώ συμπλήρωσαν ότι "απλά περιμένουν να βαρεθούν όλοι και να περάσουν στην ουσία του πράγματος".

"Από θέμα τακτικής δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πού θα καταθέσει ο Τομ την αίτηση διαζυγίου ούτε αν θα ζητήσει από κοινού κηδεμονία της Σούρι (Suri)", δήλωσε ο δικηγόρος του σταρ, Μπερτ Φιλντς (Bert Fields) τονίζοντας ότι "θα μιλήσουν μόνο όταν έχουν κάτι να πουν".

"Δεν είναι το στυλ του Τομ να δημοσιοποιεί την ιδιωτική του ζωή και είναι πραγματικά πολύ λυπημένος για όλα όσα συμβαίνουν", συνεχίζει η δήλωση ενώ την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι παρόλο που οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό, ο Κρουζ τηλεφωνεί στην 6χρονη κόρη του αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Ωστόσο, ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι πληροφορίες που έρχονται από πηγές του TMZ και αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο χωρισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση θέμα θρησκείας.

"Η Κέιτι ήταν αφοσιωμένη στη Σαϊεντολογία και όταν έλειπε ο Τομ, στεκόταν κανονικότατα και πολύ ευχάριστα στη θέση του", μεταφέρουν οι πηγές, τονίζοντας ότι προφανώς το όλο ζήτημα έχει κατευθυνθεί προς εκείνο το σημείο ώστε να πληγεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο Κρουζ.

Επιπλέον, γίνεται ιδιαίτερος λόγος για τον ολοκληρωτικό έλεγχο που φαίνεται ότι είχε ο σταρ των Επικίνδυνων Αποστολών στην 33χρονη σύζυγό του.

"Την είχε σαν μαριονέτα και έπαιρνε όλες τις αποφάσεις για εκείνη τόσο για τα προσωπικά όσο για τα επαγγελματικά της και στο τέλος η Κέιτι ένιωθε ότι ούτε να αναπνεύσει μπορούσε χωρίς να έχει την άδειά του", συνεχίζουν οι πηγές επιμένοντας ότι ο χωρισμός της Χολμς από τον Κρουζ ήταν σκηνοθετημένος με τόση μαεστρία που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Στο μεταξύ και ενώ οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι η Κέιτι αναγκάστηκε να φύγει μην αντέχοντας άλλο την απόλυτη πίεση που βίωνε και εκείνη και η κόρη της μέσα στο χρυσό κλουβί που είχε χτίσει γύρω τους ο Τομ, έκανε τις πρώτες δειλές εμφανίσεις έξω από το σπίτι –μόνη και μαζί με τη Σούρι- όπου συζητήθηκε πολύ η υπερβολική αδυναμία της.

Όλα καλά, αλλά μήπως πρέπει να κοιτάξει λίγο και την υγεία της; Γιατί είναι βέβαιο πως η ιστορία δεν θα λήξει ούτε εύκολα ούτε γρήγορα για την νεαρή Κέιτι που αποφάσισε –σαφώς με ισχυρή βοήθεια- να τα βάλει με τον πολλά βαρύ Τομ Κρουζ.

Ζ. Κ.