Κέιτ Γουίνσλετ: "Είμαι ευγνώμων για τα οπίσθιά μου"

05.06.2012
Η πρωταγωνίστρια του "Τιτανικού" μεγάλωσε, ωρίμασε και δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της. Και καλά κάνει…


Μιλώντας στο περιοδικό "Vanity Fair" η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) αποκαλύπτει πως έχει αφήσει πολύ πίσω της τις όποιες ανασφάλειες μπορεί να είχε μικρότερη σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση τονίζοντας ότι μόνο περήφανη νιώθει πια για αυτή…

"Όταν ήμουν 20 χρονών, προσποιούμουν ότι δεν με πείραζαν όλα αυτά που έλεγαν οι δημοσιογράφοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο και να έδειχνα ανώτερη, μέσα μου πέθαινα", ομολόγησε η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξηγώντας ότι "τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Χρειάζεται χρόνος, αλλά στο τέλος μαθαίνεις".

"Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείς ότι όλα αυτά που μας πασάρουν δεν είναι φυσιολογικά. Ειλικρινά… στην προσωπική μου ζωή δεν γνωρίζω καμία γυναίκα που να φοράει ρούχα μεγέθους XS", συνέχισε η Κέιτ για να ανακαλέσει αμέσως μετά με χιούμορ ότι όχι… γνωρίζει μία.

"Την κόρη μου. Με τη διαφορά, όμως, ότι η Μία (Mia) είναι 11 χρονών!", συμπλήρωσε η Γουίνσλετ τονίζοντας με καμάρι ότι "είναι ειλικρινά ευγνώμων για τα οπίσθιά της".

Κατά τα άλλα, έχοντας δύο διαζύγια στο ενεργητικό της, η Κέιτ ζει τον έρωτα δίπλα στον Νεντ Ροκενρόλ (Ned Rocknroll), ανιψιό του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson), τον οποίο γνώρισε πριν από έναν χρόνο.

Ζ. Κ.