Ανανιάδης: «Έχω σχέση με την Τζο Τόγκου»

04.05.2012
Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό OK από την ζωή του στην Αμερική αλλά και για τη νέα του σχέση.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό OK από την ζωή του στην Αμερική αλλά και για τη νέα του σχέση. «Έχω μια πολύ όμορφη σχέση με την Τζο Τόγκου και είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είναι απίθανο κορίτσι και την αγαπώ. Κάνουμε και φοβερό έρωτα», είπε ο Ανθιμος και μας άφησε με το στοματάκι ορθάνοιχτο ο Anthem Mos- αφού άλλαξε το όνομα του στην Αμερική- αφού οι Αμερικάνοι δε μπορούσαν να προφέρουν το ονοματάκι του. Μωρέ σημασία έχει να μπορώ η Τζο να το προφέρει και όλοι οι άλλοι τι σε νοιάζει;

Άραγε τι γίνεται εκεί στο Αμέρικα, πέφτουν βροχή οι προτάσεις; «Μπορεί να περιμένεις τον Στίβεν Σπίλμπεργκ όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, αλλά δεν θα συμβεί. Είσαι ένα απόλυτο μηδέν. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν αυτή η βιομηχανία», είπε το αγόρι.

Και άραγε γιατί δεν ακούστηκε τόσο καιρό; : «Ήθελα να μονάσω στην προσπάθεια μου να ξαναδημιουργήσω τον Άνθιμο. Γνώρισα τον Αλ Πατσίνο, τον Ντάστιν Χόφμαν. Αν κάποιος μου έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ πριν φύγω για Αμερική και μου έλεγε να μην το κάνω, θα αρνιόμουνα. Αισθάνομαι πιο πλούσιος από ποτέ», είπε ο Anthem Mos και τι να πούμε και εμείς εδώ που μας έχει τσακίσει η κρίση! Και εις ανώτερα λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη