Άντζελα Δημητρίου: «Οι gay με έχουν πρότυπο»

04.05.2012
Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για όλα και για όλους στο περιοδικό ΕΓΩ και μας χάρισε μοναδικές δηλώσεις φυσικά. Η Λαίδη τα έχει πάρει και είναι μόνη αφού:

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για όλα και για όλους στο περιοδικό ΕΓΩ και μας χάρισε μοναδικές δηλώσεις φυσικά. Η Λαίδη τα έχει πάρει και είναι μόνη αφού:

«Δεν πιστεύω πια στις σχέσεις. Έχω γίνει δύσπιστη. Όπως δεν μου αρέσει να μου κάνουν και κομπλιμέντα. Δεν μου αρέσει τίποτα ψεύτικο. Δεν μου αρέσουν οι κόλακες. Δεν τους θέλω», είπε η Λαίδη που δεν θέλει την αυλή και τους κήπους πια!

Και συνεχίζει: «όποιος καεί στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας σωστός σύντροφος. Δεν μπορώ να παίζω πια», είπε η αοιδός! Μα καλά ολόκληρη Άντζελα ένας σωστός άντρας δε μπορεί να βρεθεί;

Και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι η Άντζελα έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για να πολιτευτεί, αλλά εκείνη δε θέλει: «Αν έκανα κάτι τέτοιο, θα πήγαινα πάρα πολύ καλά, γιατί με αγαπάει ο κόσμος και θα ήμουν παμψηφεί στη Βουλή. Μου έκαναν πρόταση αρκετές φορές αλλά δεν θέλω», είπε η Άντζελα που είναι τόσο μα τόσο σίγουρη με τον εαυτό της!

Η Άντζελα όμως εκτός από το σουξέ που έχει στους άντρες έχει μεγάλο σουξέ και στις γυναίκες, άραγε πώς αντέδρασε όταν της την «έπεσε κάποια: «Λειτούργησα αυθόρμητα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Φιλικά». Το κορίτσι έφαγε κόλλημα σύμφωνα με τα όσα λέει η τραγουδίστρια και: «δεν έφευγε από το καμαρίνι μου. Έβρισκε δικαιολογίες για να καθίσει παραπάνω».

Και συνέχισε ακάθεκτη: «Εμένα το περισσότερο πελατολόγιο μου ήταν gay. Τους αγαπώ πολύ και τους τιμώ, γιατί είναι πολύ μοναχικά άτομα. Με έχουν πρότυπο. Όπως είχαν τη συγχωρεμένη την Αλίκη. Τους αγαπώ, είναι πολύ καλοί φίλοι, τους εμπιστεύομαι. Μου αρέσει που μιμούνται το πώς μιλάω και το πώς κοιτάω», είπε η …αμίμητη Άντζελα!

Εννοείται πως δεν διστάζει να πει πως έχει κάνει πλαστική: «Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω κάνει επίσης πολλά botox. Και συνεχίζω να κάνω», λέει με περηφάνια!

Ελένη Αναστασάκη