Η Κέιτι Πέρι κάνει σαν ερωτευμένο σχολιαρόπαιδο!

27.04.2012
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν ξεκόλλησε από τον νέο της αγαπημένο Ρόμπερτ Ακροϊντ (Robert Ackroyd) στο φεστιβάλ Coachella .
Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) με τον νέο της σύντροφο ακούγεται ότι είχαν το μυαλό τους ο ένας στον άλλον εδώ και καιρό.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εθεάθη να φιλάει τον κιθαρίστα των Florence + the Machine, Ρόμπερτ Ακροϊντ (Robert Ackroyd) στο φεστιβάλ Coachella δύο βδομάδες πριν, και όπως φαίνεται γνωρίστηκαν μέσω του τραγουδιστή Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch).
Η Κέιτι χώρισε από τον Ράσελ Μπραντ(Russell Brand) ένα χρόνο πριν και όπως φημολογείται, ήρθε ο καιρός να δει αν ταιριάζει με τον Ρόμπερτ.
Ο Ρομπ ήταν στο ραντάρ της Κέιτι από τότε που τον γνώρισε, αλλά τότε ήταν παντρεμένη με τον Ράσελ” δηλώνει πηγή στο περιοδικο Grazia . “Μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν να βγαίνουν – οι σπιθες ήταν έντονες μέχρι που επιτέλους έγιναν ζευγάρι στο Coachella.”
Κρατούσε συνέχεια ο ένας το χέρι του άλλου και ήταν αγκαλιασμένοι όσο παρακολουθούσαν τα live των άλλων συγκροτημάτων, προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκόμενων.
Η Κέιτι και ο Ρομπ έκαναν σαν ερωτευμένοι έφηβοι” δηλώνει ένας μάρτυρας και συνεχίζει “Δε μπορούσαν να κρατηθούν μακριά ο ένας απο τον άλλον. Σε μία στιγμή στην ερμηνεία των Gotye, η Κέιτι τελείωσε το τσιγάρο της, ψέκασε το στόμα της με δροσιστικό σπρέι για την αναπνοή, άρπαξε τον Ρομπ και ξεκινησε να τον φιλάει ξανά.”
Ε.Σ.