Η κόρη της Ναθαναήλ τραβάει οικονομικό ζόρι

14.10.2011
Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγγάρη, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγγάρη, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό μιας και όπως φαίνεται η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα: «Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και ποιος δεν αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα», λέει η Ίνκα. "Τι να βγω και να το παίξω πλούσια; Δεν είμαι. Όταν πάω στο supermarket δεν μου τα χαρίζει κανένας. Κι εγώ τα αγοράζω",λέει το κορίτσι μέσα στην ειλικρίνεια. Χρυσή μου θα σε μαλώσω, για πήγαινε σαββατοκύριακα που είναι όλοι με τους δοκιμαστικούς πάγκους και δοκίμασε κάτι από εδώ κάτι από εκεί έχεις φάει για μεσημεριανό, μια χαρά σου χαρίζουν!

Το κορίτσι όπως και να έχει πέρασε δύσκολα, ειδικά με τον χαμό της μητέρας της, που στηρίχτηεκ στα δικά της ποδαράκια: "Αν δεν βασιζόμαστε στα πόδια μας είναι δύσκολο να βασιστούμε σε κάποιον άλλο γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις", είπε η Ίνκα. Ειδικά αν έχεις και δύο μέτρα πόδι τόσο το καλύτερο!

Παρά τις δυσκολίες όμως , είναι αισιόδοξη αν και δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, πιστεύει στην δύναμη που έχει ο έρωτας! Άντε με το καλό να βρει ένα παιδί και όλα να πάρουν τον δρόμο τους!

Ελένη Α.