Κι άλλο ζευγάρι από το καστ του Twilight

28.07.2011
Στην ταινία είναι αδέλφια αλλά μήπως στην πραγματική ζωή σκέφτονται να το… δουν λίγο διαφορετικά;


Στην ταινία είναι αδέλφια αλλά μήπως στην πραγματική ζωή σκέφτονται να το… δουν λίγο διαφορετικά;

Ο λόγος για τον Κέλαν Λατζ (Kellan Lutz) και την Άσλεϊ Γκριν (Ashley Green) οι οποίοι, όπως αποκάλυψε ο πρώτος σκέφτονται να συζήσουν. Ή μάλλον να… συγκατοικήσουν!

Οι τηλεοπτικοί Έμετ και Άλις Κάλεν, της γνωστής βαμπιροοικογένειας του "Twilight", έχουν δεθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και σκέφτονται να "εκμεταλλευτούν" αυτή τη σχέση προς το κοινό τους συμφέρον.

Μιλώντας στο E! Online, ο Κέλαν αποκάλυψε ότι ετοιμάζονται να ζήσουν μαζί με την Άσλεϊ. Και έσπευσε να διευκρινίσει.

"Μιλούσα με την Άσλεϊ και είπαμε μήπως μοιραστούμε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Δεν βρισκόμαστε εδώ ποτέ την ίδια στιγμή και θα ήταν πολύ βολικό. Θα ήταν σαν να είμαστε συγκάτοικοι χωρίς πρακτικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο", εξήγησε ο Λάτζ.

Λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων οι δύο νεαροί ηθοποιοί μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Λος Άντζελες –όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους- και τη Νέα Υόρκη, όπου μένουν σε ξενοδοχεία. Εξ ου και η πρακτική σκέψη…

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η σχέση των δύο ηθοποιών θα περάσει και σε άλλο επίπεδο πέραν του φιλικού, όπως ισχυρίζονται αμφότεροι, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις!

Κατά τα άλλα, και με τα γυρίσματα της "Χαραυγής" να έχουν τελειώσει (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) ο Κέλαν Λατζ τονίζει ότι "το δύσκολο μέρος έχει περάσει".

"Τώρα πια ανυπομονώ για τις περιοδείες. Τρελαίνομαι για τις πρεμιέρες, τους θαυμαστές που μαζεύονται. Τα γυρίσματα, όμως, είναι δύσκολα", κατέληξε ο γοητευτικός Κέλαν.

Ζωή Κίττα