Αγγελική Ηλιάδη: "Έχω δείρει άντρα"

28.07.2011
Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να είναι ένας άγγελος επί της γης αλλά είναι να μην της γυρίσει το μάτι γιατί τότε μπορεί να σηκώσει χέρι!

Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να είναι ένας άγγελος επί της γης αλλά είναι να μην της γυρίσει το μάτι γιατί τότε μπορεί να σηκώσει χέρι! Όπως αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια τραγουδίστρια στο κυπριακό περιοδικό "MAN" δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τσακωθεί αγρίως με τους συντρόφους της: "Άπειρες φορές! Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άντρα!'. Καλέ και δεν της το είχα με τίποτα! Σου λέει παιδί μου, φοβού την Ηλιάδη!

Τώρα όμως για καλή μας τύχη είναι ερωτευμένη και ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη όπως παραδέχεται: "Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα", είπε και ελάλησε. Ευτυχώς δηλαδή, για να γλιτώσουμε τα παρατράγουδα. Αυτό θα πει δυναμική γυναίκα!

Και όχι μόνο αυτό αλλά η Αγγελική παραδέχεται στη συνέντευξη της ότι: "Έχω παρακολουθήσει άντρα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο", με απόλυτη ειλικρίνεια. Πω πω και Αστυνόμος Σαϊνης και αυτό δεν της το είχα καθόλου! Ας ελπίσουμε ότι δε θα ανακαλύψει τίποτα περίεργο από εδώ και πέρα με τον Μηλιωτάκη, για να μη φάει και εκείνος της χρονιάς του!

Ελένη Αναστασάκη