Ο Αρναούτογλου μπάρμαν στο μαγαζί του Κανάκη!

07.07.2011
«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε»! Είκοσι χρόνια μετά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στα παλιά του... λημέρια, το μπαρ. Ω ναι. Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε για λίγο στην άκρη τις ρακέτες κι έπιασε δουλειά στο μαγαζί το φίλου του

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε»! Είκοσι χρόνια μετά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στα παλιά του... λημέρια, το μπαρ. Ω ναι. Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε για λίγο στην άκρη τις ρακέτες κι έπιασε δουλειά στο μαγαζί το φίλου του, Αντώνη Κανάκη ως μπάρμαν!!!

Τι σου κάνει το μέσο. Αν και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πάντα ενθουσιασμένος από την εμπειρία, η παρουσία του στο μπαρ ήταν κάτι σαν... γκεστ εμφάνιση, αφού ο Κανάκης σκοπεύει φέτος το καλοκαίρι να βάζει στο κλαμπ που διαθέτει στην Χαλκιδική, «επώνυμους» φίλους του να δουλεύουν. Η αρχή έγινε με τον Αρναούτογλου. Αν στη συνέχεια δούμε και τον Γιάννη Λάτσιο να σερβίρει κοκτέιλ, δεν έχουμε παρά να... πεθάαανουμε.

Πάντως, η εμπειρία αυτή άρεσε πολύ στον Γρηγόρη, ο οποίος όπως αποκάλυψε στον Θανάση Πάτρα δούλευε ως μπάρμαν πριν 20 χρόνια. Εξάλλου, είπε ότι προτιμά να δουλεύει στο μπαρ, παρά να λιώνει σε μία ξαπλώστρα και να ξεροψήνεται στον ήλιο σαν... μπιφτέκι.