Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι πάνε Star;

04.07.2011
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος αποτελούν παρελθόν από τον ΑΝΤ1. Εξάλλου, ο αποχαιρετισμός τους στο τελευταίο «10 με 1 Μαζί» δεν άφηνε περιθώρια για να σκεφτούμε ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι κουνάνε γενικότερα μαντήλι στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος αποτελούν παρελθόν από τον ΑΝΤ1. Εξάλλου, ο αποχαιρετισμός τους στο τελευταίο «10 με 1 Μαζί» δεν άφηνε περιθώρια για να σκεφτούμε ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι κουνάνε γενικότερα μαντήλι στο κανάλι του Αμαρουσίου. Χαρακτηριστικό και αινιγματικό ήταν δε το «αντίο» του Καραμέρου: «Ήρθα 19 χρονών στον ΑΝΤ1 και φεύγω 37 ατσαλάκωτος» είπε χαρακτηριστικά την Παρασκευή.

Κι εκεί που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι θα απογίνει το δίδυμο (δεδομένου ότι μάλλον δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι χωρίζουν και τραβούν διαφορετικούς δρόμους εντός ΑΝΤ1) τώρα διαβάζουμε ότι παραμένουν ενωμένοι, δυνατοί, αλλά σε άλλες... τηλεοπτικές στέγες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, οι ΚαραμεροΧαριτάτοι οδεύουν «πακέτο» προς Star μεριά.

Και στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι το δίδυμο μιλάει με το κανάλι της Κηφισιάς, αλλά τώρα δεν αποκλείεται οι φήμες να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και από Σεπτέμβρη να τους δούμε εκεί. Αλλά το ερώτημα είναι το εξής: πού θα τους δούμε; Το πρωί; Αυτό υποτίθεται ότι είναι «καπαρωμένο» από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανανέωσε το ραντεβού της για Σεπτέμβρη. Να πάνε μεσημέρι; Η Χριστίνα Λαμπίρη τι θα απογίνει;

Μετά είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και μετά ο Φώτης με την Μαρία. Α και μετά την Ελεονώρα Μελέτη είναι η πετυχημένη «ζώνη των μεξικάνικων» που δε νομίζουμε ότι θα εγκαταλειφθεί εύκολα. Ωστόσο, διαβάζουμε ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, θα προτιμούσαν τα πρωινά. Αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε οποιαδήποτε άλλη ώρα. Ίδωμεν. Ας ισχύσουν πρώτα οι φήμες και πέσουν οι τζίφρες και βλέπουμε.