Σέριλ Κόουλ: Γάμος και παιδιά με τον άπιστο πρώην

04.07.2011
Μάλλον η βαφή φταίει και η γνωστή τραγουδίστρια το έχασε το μυαλό της, γιατί δεν εξηγούνται διαφορετικά οι φήμες που τη θέλουν όχι μόνο να επιστρέφει στον άπιστο πρώην αλλά να θέλει να κάνει και οικογένεια μαζί του!


Μάλλον η βαφή φταίει και η γνωστή τραγουδίστρια το έχασε το μυαλό της, γιατί δεν εξηγούνται διαφορετικά οι φήμες που τη θέλουν όχι μόνο να επιστρέφει στον άπιστο πρώην αλλά να θέλει να κάνει και οικογένεια μαζί του!

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) έγινε πρόσφατα 28 χρονών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι όπου η μεγάλη ατραξιόν ήταν ο συνοδός της. Ναι, όπως το φανταστήκατε. Δίπλα στην, ξανθιά πια, Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) κάθισε ο εδώ και εννέα μήνες πρώην σύζυγός της, Άσλεϊ (Ashley).

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έφτασε στο κλαμπ με πλήρη μυστικότητα, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε δίπλα στη Σέριλ, εξαφανίστηκε κάθε ίχνος διακριτικότητας . Το ζευγάρι δεν μπορούσε να σταματήσει τις αγκαλιές και τα φιλιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι οι καλεσμένοι ήταν στενοί φίλοι και συγγενείς –συμπεριλαμβανομένης και της γενικά αρνητικής μητέρας της Σέριλ- τότε μάλλον το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι "το πράγμα έχει σοβαρέψει".

"Θα παντρευτώ ξανά τη Σέριλ γιατί αυτό θέλουμε και οι δύο", φέρεται να εξομολογήθηκε σε φίλους, ο 30χρονος άσος της Τσέλσι χθες το βράδυ, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πρώην σύζυγοι είναι ξανά ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες ενώ το μόνο εμπόδιο στην επανασύνδεσή τους μένει η "άκαμπτη" μαμά της Σέριλ, Τζόαν Κάλαχαν (Joan Callaghan), η οποία δεν μπορεί να συγχωρέσει τον πρώην γαμπρό της για τα κέρατα που φόρεσε στην κόρη του. Αλλά πάλι… τι λόγο έχει εκείνη όταν η ίδια η άμεσα ενδιαφέρουσα φαίνεται έτοιμη όχι μόνο να αφήσει αυτές τις "λεπτομέρειες" στο παρελθόν, αλλά και να ξεκινήσει οικογένεια μαζί του;

"Η Σέριλ και ο Άσλεϊ πετούν στα σύννεφα και ανυπομονούν να γίνουν γονείς", υποστηρίζουν πηγές της "Daily Star", συμπληρώνοντας ότι εκείνος έμαθε από τα λάθη του και δεν πρόκειται να ρισκάρει "τον έρωτα της ζωής του" για δεύτερη φορά. Για να δούμε…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε τη Σέριλ στην επιτυχία της, "Fight for this love".

Ζωή Κίττα